Please select form to show

یکی از دردسرسازترین بحث‌ها در نظام وظیفه مربوط به گروه ب در سربازی است؛ معنی گروه ب در سربازی هم جزو رایج‌ترین سوالات مربوط به نظام وظیفه است؛ من شایان مامندی هستم و امروز در به‌پاسخ یک پاسخ کوتاه و جامع به این سوال که گروه ب در سربازی چیست و دغدغه گروه ب در کارت پایان خدمت را بررسی و تقدیم شما عزیزان خواهم کرد.

منظور از گروه ب در سربازی چیست؟

قبل از بررسی مفهوم گروه ب باید پیش‌نیاز آن یعنی معاف از رزم را بررسی کنیم؛ معاف از رزم یعنی یک فرد از انجام دادن خدمات رزمی فارغ خواهد شد. این افراد از انجام فعالیت‌هایی مانند نگهبانی، انجام فعالیت‌های سنگین، خدمت در مناطق مرزی و … معاف می‌شوند. یکی از دسته‌هایی که از معافیت از رزم برخوردار خواهند شد، دسته گروه ب است. گروه ب به افرادی گفته می‌شود که دارای خالکوبی یا تتو، مشکلات روحی، خودزنی، اضطراب شدید و … هستند. در حالت کلی بند ب سربازی مربوط به بیماری‌های اعصاب و روان است.

افرادی که جزو بند ب در سربازی شناخته شوند، شرایط معافیت از رزم را دارا خواهند شد. اما سوال بعدی این است که آیا معاف از رزم بودن در کارت پایان خدمت درج خواهد شد یا نه؟ در پاسخ این سوال باید گفت که عبارت معافیت از رزم در کارت پایان خدمت درج نخواهد شد.

آیا گروه ب در کارت پایان خدمت درج خواهد شد؟

موضوع درج گروه ب در کارت پایان خدمت هم یکی از مشکلات اصلی برای مشمولین نظام وظیفه است؛ باید بدانید ک عبارت گروه ب در کارت پایان خدمت نوشته نمی‌شود اما داخل کارت پایان خدمت تراشه وجود دارد و هر زمان که استعلام گرفته شود کل اطلاعات نمایش داده خواهد شد.

آیا گروه ب در استخدامی به مشکل می‌خورد؟

بله. افرادی که گروه ب هستند و جزو معافیت اعصاب و روان هستند برای استخدامی به مشکل خواهند خورد مگر در تعدادی از بخش‌های خصوصی که اهمیت زیادی به این موضوع ندهند می‌توانند فعالیت داشته باشند.

خب همراهان گرامی این هم از مقاله بند ب در خدمت سربازی و سعی شد در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سه سوال رایج پاسخ داده شود. در پایان برای مشاهده سایر سوالات مشمولین نظام وظیفه و مشاهده پاسخ‌ها می‌توانید از بخش‌های زیر اقدام کنید.

سوالات متداول گروه ب در سربازی

  • آیا افراد گروه ب از سربازی معاف هستند؟
    در صورتی که مشکل اعصاب روان حاد داشته باشند بله.
  • گروه ب در سربازی به چه کسی گفته می‌شود؟
    به کسی که دارای بیماری‌های اعصاب روان، نشانه خودکشی، خودزنی، ترس شدید و … باشد.
3.4 15 رای ها
امتیاز شما به این مطلب
تیمی از بهترین مشاوران به صورت رایگان پاسخگوی سوالات شما هستند. هر سوالی دارید در قسمت نظرات بپرسید. در سریع‌ترین زمان از ما پاسخ بگیرید.
اشتراک در
اطلاع از
30 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
پیمایش به بالا