سلام همراهان همیشگی بینظیر عزیزی هستم از سایت به پاسخ،
مراتب تحلیل آزمون چگونه است؟
- زمان تحلیل کردن آزمون
- داشتن دفتر برای نوشتن تحلیلات خود
- تفکیک کردن تستها
- بررسی همه جانبه دفترچه پاسخنامه
- مارکدار کردن و مشخص کردن تستها
- حل تستهای مارکدار
بهترین زمان تحلیل تستهای آزمون آزمایشی کی است؟ توصیه میکنم روز آزمون و بعد از ظهر تا شب بهترین زمان برای تحلیل آزمون آزمایشی است.
یک دفتر برای تحلیل سوالات آزمونی که در آن شرکت میکنید قرار دهید. در داخل آن دفتر تاریخ هر آزمون را بنویسید و برای هر درس چارتهایی آماده کنید. یعنی برای همه درسها (همراه درس زمین شناسی) 9 چارت نیاز دارید. برای هر درس سه قسمت بنویسید. قسمت اول برای سوالاتی که پاسخ درست دادهاید. قسمت دوم برای سوالات بی پاسخ و قسمت سوم هم برای سوالاتی که جواب نادرست دادهاید. در ضمن به یاد داشته باشید نیازی نیست صورت سوال را بنویسید فقط شماره سوال کافی است.
تفکیک کردن تستها چگونه است؟ به سراغ دفترچه آزمون خود رفته و تک تک سوالات را بررسی کنید و سوالات خود را به سه دسته تقسیم کنید:
- سوالاتی که پاسخ درست دادهاید.
- سوالاتی که پاسخ غلط دادهاید.
- سوالاتی که جواب ندادهاید.
بررسی دفترچه پاسخنامه و دلیل یابی برای هر سوال یعنی چه؟ یعنی به سراغ سوالاتی که پاسخ غلط دادهاید و یا اصلا پاسخ ندادهاید رفته و دلیل اشتباه خود را جلوی هر سوال یادداشت کنید.
مارکدار کردن سوالات چگونه است؟ این مرحله بیشتر در دوران جمعبندی کاربرد دارد. اما منظور از تست مارکدار چیست؟ تستهای مارکدار همان سوالاتی هستند که به آنها پاسخ اشتباه دادهاید، یا اصلا پاسخ ندادهاید و یا درست پاسخ دادهاید اما به نظرتان نکته خوبی دارد و در دوران جمعبندی و مرور به شما کمک خواهد کرد. این سوالات را باید نشانه دار کنید.
این مارکدار کردن سوالات به دانشآموز این امکان را میدهد که مجددا همه پاسخنامه را بررسی نکند و مستقیم به سراغ سوالاتی برود که از قبل مارکدار کرده است.
برای دوستانی که تمایل دارند این مطلب را به صورت گستردهتر بخوانند، همکار من به صورت مفصل در سایت بخون مقالهای بینظیر را نوشتهاند و کافی است بر روی لینک گذاشته شده کلیک بفرمایید. اگر شما هم در مورد این مطلب ایدهای دارید، زیر همین مطلب کامنت بزارید.
نحوه تحلیل آزمونهای آزمایشی