سلام دوستان عزیز سالار احمدی، مشاور تحصیلی هستم از سایت به پاسخ، چگونه رتبه برتر شویم؟ رویا کسب رتبه برتر و عنوان رتبه برتر هدفی است که داوطلبان بسیاری سالهای زیادی است که برای آن تلاش میکنند. اما رتبه برتر شدن دارای اصول و قواعدی است.
بهترین روش مطالعه برای رتبه برتر شدن چیست؟
در یک نگاه مواردی که باید در مسیر رتبه برتر شدن رعایت کنید را ذکر خواهیم نمود:
- مطالعه منظم از پایه
- تقویت و تثبیت دروس از سال دهم
- تست زنی صحیح برای دروس کنکور طی ۳ سال تحصیلی
- شرکت منظم در آزمونها
- برنامه ریزی درست و هدفمند و اجرای صحیح برنامه طی زمان طولانی
- استمرار و وجود نظم طی روند مطالعه
- بهره گیری از نظر اساتید و مشاوران تحصیلی
- تقویت تمامی دروس در یک سطح
- رفع تمامی نقاط ضعف دروس اختصاصی و عمومی
- بررسی انواع تست و سوالات مختلف
- مرور منظم و پر تکرار دروس پایه همگام با دوازدهم
- بهرهگیری از منابع آموزشی مناسب و انتخاب دقیق آنها
- مطالعه صحیح دروس و ثبیت روشهای حل سوال
- پرهیز از استفاده از چندین منبع مختلف برای آموزش درست
- ایجاد عادتهای مثبت و کاربردی در روند تحصیلات
- خلاصه نویسی و یاداشت برداری صحیح
مسیر درست برای کسب رتبههای برتر کدام است؟
کسب رتبههای برتر نیازمند رعایت اصول و قواعدی منظم همگام با مسئولیت پذیری است. اصلیترین گام کسب رتبه برتر تقویت پایه از سال دهم میباشد که داوطلبانی که قصد کسب درصد بالا دروس عمومی و اختصاصی را دارند باید از پایه شروع کنند. تست زنی و برنامه ریزی صحیح مسیر اصلی داوطلبان است و داوطلبان میبایست به برنامه درسی خود پایبند باشند و برای مطالعه دروس کنکوری از منابع درست آموزشی بهره ببرند. نحوه صحیح مطالعه دروس محاسباتی را در چگونه دروس محاسباتی را مطالعه کنیم؟ بخوانید.
شرکت در آزمونها به برنامه درسی شما جهت میدهد و نقاط ضعف و نقاط قوت شما را آشکار خواهد کرد، لذا باید در برنامه بلند مدت خود آزمونهای آزمایشی را نیز لحاظ کنید. بین دروس عمومی و اختصاصی باید اعتدال ایجاد کنید، به طور مثال: عربی شما نباید در حد درصد ۳۰ یا ۴۰ باشد و دین و زندگی در حد درصد ۱۰۰ باید هر دو درس را تقویت کنید و به درصدهای بالای ۸۰ برای دروس تخصصی و دروس عمومی فکر کنید.
عادتهای مثبت در خود ایجاد کنید و سعی کنید نظم و استمراری مثال زدنی در روند مطالعاتی خود داشته باشید. حل و بررسی تعداد بیشماری تست برای دروس عمومی و اختصاصی یکی از نکات قابل ذکر است که طی این مسیر باید به طور صحیح به تست زنی بپردازید و از چند منبعی بودن برای آموزش هم خودداری کنید. با کلیک بر روی عنوان مطالعه در روز بهتر است یا شب؟ مزایا و معایب مطالعه در زمانهای متفاوت را درک کنید.
از راهنماییهای اساتید و مشاورین تحصیلی نیز بهره ببرید تا اشکالات شما بر طرف شود و راهنمایی مناسب در این مسیر داشته باشید. خلاصه نویسی و یاداشت برداری صحیح برای دروس تخصصی فراموش نشود چرا که برای دوران جمع بندی و خلاصه نویسی بسیار کاربردی خواهد بود.
مرور جزو اصلیترین اقداماتی است که طی این مسیر باید انجام شود و دروس عمومی و اختصاصی را طی بازههای زمانی مختلف چندین بار مرور کنید و تستهای متفاوتی را بررسی کنید. در آخر متکی به تلاش و سخت کوشی خود در پناه خداوند باشید. در آخر با کلیک بر عنوان از چه قرصی برای جلوگیری از استرس کنکور استفاده کنیم؟ با ضررهای مصرف قرصهای ضد استرس آشنا شوید. سوالات خود را از طریق باکس زیر بپرسید و نظرات و پیشنهادات خود را از طریق بخش ارسال دیدگاه، با ما در میان بگذارید.