سلام دوستان عزیز سالار احمدی، مشاور تحصیلی هستم از سایت به پاسخ، چگونه مشکل نوسانی بودن درصدها را حل کنیم؟ این مشکل ریشه در دو عامل دارد، عامل اول مطالعه ناقص مباحث و عامل دوم عدم مرور مباحث مطالعه شده میباشد. همیشه پس از هر آزمون نیز آزمون را بررسی کنید و سعی کنید اشکالات خود را در طول هفته بعد آزمون رفع کنید تا نواقص شما انباشته نشود.
1.مطالعه ناقص
عدم رعایت شیوه درست مطالعه برای مباحث جدید یکی از اصلیترین دلایل کاهش درصد و نوسان درصد دروس است. فرض کنید شما مطالب قبلی را کامل مطالعه کردهاید و به تثبیت رساندهاید اما، مباحث جدید کامل مطالعه نشده است؛ در نتیجه، در آزمون توانایی پاسخگویی به مباحث مرور شده را دارید ولی عملکرد شما حین پاسخگویی به مباحث جدید ضعیف خواهد شد. پس سعی کنید همیشه مرورهای کوتاه و متعدد در برنامه درسی خود لحاظ کنید و تا زمان آزمون با حل و بررسی تستهای مختلف در کنار خلاصه نویسی و یاداشت برداری مباحث جدید را نیز تثبیت کنید.
برای آشنایی با روش جمع بندی در روزهای پایانی کنکور بر روی عنوان چگونه در روزهای پایانی، دروس را جمع بندی کنیم؟ کلیک کنید.
2.عدم مرور
در سوی دیگر اگر صرفا بر روی مباحث جدید تمرکز داشته باشید و مرور نکنید باز هم شاهد نوسانی شدن درصد دروس خواهید شد، دقت داشته باشید که در آزمون شما باید توانایی پاسخگویی به سوالات مباحث گذشته و سوالات جدید را داشته باشید چون برای افزایش و تثبیت درصد در آزمون به هر دو نیازمند هستید . در برنامه درسی خود با مرور خلاصهنویسیهای انجام شده در کنار حل و بررسی انواع تست های مختلف مباحث آزمونهای کذشته را نیز مرور کنید تا با کاهش درصد پاسخگویی دروس مواجه نشوید.
برای آشنایی با شیوهی صحیح جمع بندی نیم سال اول تحصیلی بر روی عنوان چگونه نیم سال اول را جمع بندی کنیم؟ کلیک کنید. همچنین شما میتوانید، هر گونه سوالات، نظرات، پیشنهادات و یا انتقادات خود را از طریق بخش ارسال دیدگاه و نظرات نیز، با ما در میان بگذارید.